APad – Android Pad

Hvis du overvejer at investere i en af de små tablet computere, så prøv at kig på en APad(Android Pad). Du har sikkert hørt en masse om Apples IPad, og en APad er faktisk meget lignende, men der hvor den især skiller sig ud er på prisen. For du kan få en 7” APad tablet computer for under kr 2000,-, hvorimod den billigste IPad koster ca. kr 4000,-

Hvad er APad

APad er som sagt meget lignende en IPad. Men den er udstyret med Google Android styresystem, som gør at der kan hentes i tusindvis af gratis programmer via Android Market. Det gør at, at man ikke er afhængig af, hvilke programmer de udvikles til Iphone OS styresystemet, som en IPad bruger.
APad kan indtil videre fås med 7” skærm og med 10” skærm, så afhængigt af hvad du skal bruge den til, så har du de 2 muligheder. Betjeningen foregås via touch screen, og der er både USB indgang, hdmi udgang og der kan indsættes micro SD kort.
Du kan bla se film i HD kvalitet direkte på skærmen, eller du kan vælge at koble din APad direkte til dit fladskærms TV via hdmi stik, og se filmen der. Det anbefales at købe den store skærm, hvis du vil se meget film direkte på APad’en.
En APad er naturligvis udstyret med trådløst internet, så du nemt og hurtigt kan komme online, når du er på farten.

Hvad kan en APad

Du kan bruge en APad til mange forskellige ting, uanset om det primært er underholdning eller mere seriøse ting. Nedenunder er listet nogle af de funktioner, der følger med en Android Pad:

  • Gå på internettet
  • Tjekke mails
  • SE film i HD
  • Høre musik
  • Spille spil
  • Og meget meget mere.


APad priser

Som sagt så er en af de største fordele ved at vælge en APad frem for en IPad at prisen er meget lavere. Derudover skal der så også medregnes at der findes mange tusinde gratis programmer og spil, som kan downloades til APad, så her er der også mange penge at spare.
De aktuelle priser på APad er som følger:
•    APad 7 ” skærm – Set til kr 1895,-
•    APad 10 ” skærm – Set til kr 2195,-
Men hold selv øje med pris niveauet, da det naturligvis ændrer sig hele tiden.

Kommentarer er lukkede.