Billig Computer – Find en billig computer her

Dette indlæg på bloggen vil handler om, hvordan du finder en billig computer.

Hvis du sidder og læser dette, går vi ud fra at du allerede har bestemt dig for at du skal ud og investere i en computer. Måske har du allerede en computer, som trænger til udskiftning eller også er første gang du er ude og købe computer til personlig brug. Uanset hvad, så er vi alle selvfølgelig interesseret i at sparer nogle penge på vores computerkøb. Derfor har jeg opstillet en lille kvikguide i, hvordan du finder en billig computer.


Det første du skal gøre for at finde den billigste computer til dine behov, er at gennemgå nedenstående punkter. Når du besvaret dem for dig selv, så vil du have nemmere ved at lede rigtigt, og dermed finde frem den præcis den billige computer, som passer til dig, dine krav og dit budget.

 • Budget
  Hvad er dit forventede budget, som du er villig til at bruge på dit computerkøb?
 • Specifikationskrav
  Hvilke specifikke krav har du til den nye computer, du vil have? Grafikkort, dvd-brænder, skærmstørrelse, medfølgende software osv.
 • Mærke præference
  Har du nogle favorit mærker indenfor computerudstyr? Er det et ultimativt krav hvilket mærke du vil have, eller er der nogle mærke du absolut ikke vil købe?
 • Ny eller brugt computer
  Gør dig klart fra starten om du vil have en ny PC eller om du evt er villig til at købe en brugt computer. Der er ret mange penge at sparer, hvis du kan nøjes med en brugt computer.
 • Bærbar eller Stationær
  Vil du have en bærbar PC eller er det er stationær computer du vil have? Hvis det f.eks er en stationær, er der igen penge at sparer, hvis du allerede har skærm og andet tilbehør.


Når du har gennemgået disse spørgsmål, og har skrevet en specifikationsliste, så er du klar til at leder efter priser på diverse webshops og portaler, så du kan finde den billige computer, som du gerne vil have. Jeg har lavet en lille liste med portaler, hvor du kan begynde at lede efter en billig computerPC forhandlere

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.