Brugt bærbar PC – Find din brugte bærbar computer her

Hvis du leder efter en brugt bærbar, så er der mange websteder, hvor du kan finde dem til en fornuftig pris. Der kan være mange penge at spare, ved at købe en brugt bærbar PC i stedet for at købe en fra ny.

PC´er er noget af det værste man kan købe i forhold til afskrivning. Der går som regel ikke lang tid før modellen er forældet, og hvis man har meget høje krav til sin PC, så kan man være tvunget til at købe en ny PC 1 gang om året.


Men hvis du ikke kræver at din computer skal være state-of-the-art altid, så er det altså en mulighed at købe sin bærebare computer lettere brugt. Jeg har listet en række websteder nederst på denne side, hvor du kan starte med at tjekke priser og specs, hvis du er interesseret i at finde en god brugt bærbar PC.

Vær dog opmærksom på at der naturligvis ikke er samme garanti på en brugt bærbar, som hvis du købe en ny PC. Så vær sikker på at PC’en virker 100%, inden du køber den. Hvis du køber den af en anden privat person, skal du bede om at se PC’en tændt, og få lov til at surfe lidt rundt på nettet. Er der det mindste galt, så aftal som minimum at du kan tilbagelevere den, hvis den ikke fungerer optimalt eller simpelthen drop at købe den.


www.dba.dk
På Den Blå Avis er der altid mange annoncer både fra private og erhverv, hvor du kan finde en god brugt bærebar

www.guloggratis.dk
Gul og Gratis fungerer stort set som den blå avis. Her er der også en masse private, som har sat annoncer i med billige brugte bærbare PC´er.

www.brugtecomputere.dk
Brugtecomptere.dk er en webshop, som har en masse brugte PC´er til salg. Alle varer er tagget med hvor god stand de er i.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.