Billig PC – Forhandler liste

Her er der samlet nogle links til forhandlere og andre websites, hvor du kan begynde at lede efter en billig PC. Listen vil løbende blive udvidet

Nye computere – Forhandlere
Her er der nogle forhandler/portaler, hvor du kan begynde din søgen, hvis du leder efter en ny PC

 • www.edbpriser.dk
  Her kan du lede efter en masse forskellige pc´er, og samtidig tjekke priserne hos forskellige udbydere, og dermed finde den billigste pc.
 • www.pcworld.dk/test
  På pcworld kan du finde en masse test af forskelligt pc udstyr. Det kan altid betale sig at tjekke om den pågældende billige pc, som du måske allerede har udset dig, er blevet testet. Der kan du som regel få en god indikator for, hvilke ting der er gode og dårlige.
 • www.pixmania.com
  På pixmania kan du altid finde mange forskellige typer pc´er. Der er noget for alle uanset om du leder efter en pris billig pc, eller allerede har en ide om, hvilken kvalitets pc, du vil have.


Brugte computere
Hvis du gerne vil sparer en masse penge, så kan du overveje at købe en brugt bærbar PC

 •  www.dba.dk
  På Den Blå Avis er der altid mange annoncer både fra private og erhverv, hvor du kan finde en god brugt bærebar
 • www.guloggratis.dk
  Gul og Gratis fungerer stort set som den blå avis. Her er der også en masse private, som har sat annoncer i med billige brugte bærbare PC´er.
 • www.brugtecomputere.dk
  Brugtecomptere.dk er en webshop, som har en masse brugte PC´er til salg. Alle varer er tagget med hvor god stand de er i.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.